İşte Arda Turan'dan açıklamalar! "Özür diliyorum..."

EURO 2016 D Grubu’nun ilk maçında A Milli Takımımız Hırvatistan’a Luka Modric’in tek golü ile 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu.

İşte Arda Turan'dan açıklamalar! "Özür diliyorum..."

ARDA: TÜRK HALKINDAN ÖZÜR DİLİYORUM

İkinci yarıda oyundan çıkan Arda Turan şanslarının hala devam ettiğini belirterek “Performansımdan dolayı Türk halkından özür diliyorum. Takım arkadaşlarım iyi mücadele etti. İspanya’ya karşı elimizden geleni yapacağız. Gruptan çıkma şansımız var. Mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

“AYAKTA DURMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

90 dakika sahada kalan ve etkisiz bir görüntü çizen Hakan Çalhanoğlu ise “Çok üzüldük. Maça çok iyi başlamıştık. Her iki taraftar atak yapıyordu. Malesef onların yaptığı ortalar da vardı. Modric’in önüne iyi bir top geldi. Kalecimiz Volkan’da görmedi sanırım. Çok üzgünüz. Ayakta durmaya çalışacağız. Önümüzde iki maç var. Pes etmeyeceğiz. Motivasyonun yüksek durması lazım” ifadesini kullandı.