Gökhan Gönül'den sitem! İşte o açıklamalar!

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Gökhan Gönül, Trabzonspor maçında yaşananlarla ilgili konuştu.

Gökhan Gönül'den sitem! İşte o açıklamalar!

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanına konuk oldu.

Gökhan Gönül, Trabzonspor maçındaki çıkan olaylara neler dedi?
Maçın 87. dakikasında skor 4-0 iken oyun çıkan olaylar nedeniyle durdu. Maçın ardından Gökhan Gönül çıkan olaylara adeta sitem etti. Milli futbolcu, "Her sene Trabzon'a geliyoruz. Hep aynı olaylar. Artık bunu çözmek için gerekeni yapsınlar. Futbol bir eğlence ama insanlar zevk almaktan çok olay çıkarmak için bahane arıyorlar. Bundan vahim ne olabilir?" ifadelerini kullandı.

Gökhan Gönül'den transfer açıklaması! Gökhan Gönül, Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Adı uzun süredir Beşiktaş ile anılan Gökhan Gönül, transferiyle ilgili de son noktayı koydu. Gökhan Gönül, "Tekrar buradan söylüyorum. Kimseyle görüşmedim. Kimseyle anlaşmadım. Varsa elinizde bir şey çıkıp yayınlayın. "İddia diye başına ekleyip yok 2 sene Beşiktaş'la anlaştı, yok 3 sene anlaştı falan. Kimseyle görüşmedim, kimseyle anlaşmadım" şeklinde konuştu.