TFF'den olay maç için açıklama geldi! İşte o açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç, yaşanan saha olayları nedeniyle tatil edildi.

TFF'den olay maç için açıklama geldi! İşte o açıklamalar!

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, karşılaşmanın hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edildiği belirtilerek, şöyle denildi:

"Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 30. hafta müsabakası 89. dakikada, maçın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'a yapılan saldırı ve yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilmiştir. Müsabakayla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu tarafından verilecektir."