İşte maçın yıldızından açıklamalar!

Galatasaray'a kupa finalinde Fenerbahçe karşısında galibiyeti getiren golü atan Lukas Podolski, maçın adamı ve maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte maçın yıldızından açıklamalar!

Galatasaray'a kupa finalinde Fenerbahçe karşısında galibiyeti getiren golü atan Lukas Podolski, maçın adamı seçildi. Alman futbolcu, bu sezon resmi maçlarda 17 gol atıp, 9 asist yaptı ve takımının gole en çok katkıda bulunan oyuncusu oldu.

Karşılaşmanan ardından yayıncı kuruluşa konuşan Lukas Podolski, "Fenerbahçe'ye karşı ilk golünü attın. Neler hissediyorsun?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Podolski "Zor bir sezondu. Bizim için Avrupa biletini almak ve zafer kazanmak için şanstı. Bunu da başardık. Bu benim Fenerbahçe'ye ilk değil ikinci golüm! Ligdeki maçta da atmıştım ama ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmamıştı. Tekrarlıyorum; bizim için önemli olan kupayı kazanmaktı. Bu zaferi taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bizim hakkımız yendi, diğerlerinin yendi demiyorum. Sadece Beşiktaş ve Galatasaray'ın hakkı yenmedi bu sezon." dedi.

gizem 7 ay önce

Aynn podolski adamım benim ya