Hırvatistan'dan açıklamalar sürüyor!

A Milli Takımımızın EURO 2016'daki rakiplerinden olan Hırvatistan'da yıldız futbolcular temkinki açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Hırvatistan'dan açıklamalar sürüyor!

Bu açıklamalardan biri de Ivan Rakitic'e ait... Grubun favorisinin İspanya olduğunu vurgulayan Rakitic, "Iniesta, Busquets ve Pique ile aynı takımdayız, onların kapasitelerini çok iyi biliyorum. İspanya karşısında işimiz çok zor ve bize rahat alan bırakmayacaklar. Saygı duyulan bir takım ve saygı duyulan bir teknik adama sahipler" dedi.

EURO2016'nın en zorlu grubunda olduklarını ifade eden Rakitic, "EURO2016'nın en zorlu, en çekişmeli grubunda olduğumuzu söyleyebilirim. Gruptan çıkmak için maksimum seviyede mücadele etmemiz gerekiyor. Türkiye ve Çek Cumhuriyeti gibi potansiyelleri çok yüksek iki rakibimiz daha var" şeklinde konuştu.

Hırvatistan'ın bir diğer yıldızı Modric'in ise, ''İyi bir kadromuz var ama bu yeterli değil. Başarılı olmak istiyorsak takım olmak zorundayız'' dediği belirtildi.

(Skorer)